Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Oldalak

Facebook

Lamer rovat: Dark Side of Marriage

2011.10.24. 04:00 :: MrD

Újabb, Amigán készült Láma Demó (természetesen Scala-val lett összerakva ez is), az elkövető ismét a PainMasterS csapat. Ha jól tudom akkor 2000-ben mutatták be a pécsi AntiQ partyn és második helyezést értek el. Az első helyet egyébként a W.A.T.T. nevű, szintén Amigás csapat szerezte meg. Ha esetleg valakinek meglennének a régi W.A.T.T. demók és feltöltené őket valamelyik videómegosztóra, ne szégyellje nekünk elküldeni a linkeket e-mailben: gagyifaktorblog_KUKAC_gmail_PONT_com

A téma ezúttal teljesen hétköznapi, semmi számítástechnika, semmi Bill Gates és Microsoft fikázás. (Egy rejtett kis utalást azért láthatunk a csapat TalkShow című alkotására, ami viszont otthon volt a témában.) A demóban egy fiatal pár életét követhetjük nyomon a megismerkedésüktől egészen a... Inkább nem lövöm le a poént. :) A cím mindenesetre utal a tartalomra. Dark Side of Marriage, vagyis A Házasság Sötét Oldala.

Akárcsak az előző PainMaster demó, ez is teljesen újra lett alkotva egy videóvágó szoftver segítségével. Bár a szövegeket nem digitalizálták újra, az átvezető feliratok alatt szóló 8 bites zenéket kicserélték jobb minőségűre és belekerült egy kis extra is. Annak idején a konyhajelenetnél nem volt hang amikor a nő kimerte a kaját a férjnek. Innen mindig is hiányzott valami hangeffekt ami passzolt az étel állagához - ha megnézitek a jelenetet, érteni fogjátok, mire gondolok :) - de régen elég korlátozottak voltak a lehetőségek ilyen téren. Ma már az internetről letölthető egy csomó, ingyenesen felhasználható hangeffekt. Az átvezető feliratokat is újra elkészítették és az egyik szövegnél be is csúszott egy kis hiba amit elfelejtettek javítani a feltöltés előtt.

Figyelem! Aki nem bírja a káromkodást, inkább el se indítsa a lejátszást, erősen korhatáros az anyag. :)

Klikk IDE, ha nem menne a beágyazott videó.

Szólj hozzá!

Címkék: amiga scala lamer demó painmasters antiq dark side of marriage w.a.t.t. a házasság sötét oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyifaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr973173013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása