Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Oldalak

Facebook

Lamer rovat: TELE-ONE

2011.09.05. 04:00 :: MrD

Ismért egy Renegades produkció. Sajnos a kiadás évén kívül (1996) nem sok infót találtam, így nem tudom, melyik partyn mutatták be...

Mindenkinek ajánlom aki a 90-es évek közepén nézett magyar televíziót. :)

Közben kaptam egy kis segítséget: A demót 1996-ban mutatták be a Flag partyn és negyedik helyezést ért el. Köszönet SE-nek az infókért.

3 komment

Címkék: flag renegades lamer demó tele one teleone

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyifaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr553164514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SE_ 2011.09.09. 23:16:46

Kedves MrD. 1996 - FLAG (by Tomcat) partyra készült, rohambefejezés (illetve a szavazatok) miatt negyedik lett. Kicsit elkapkodtuk, de szerettük, Gibson karakter-karikatúrái ismét jók lettek!

MrD · http://gagyifaktor.blog.hu 2011.09.11. 12:24:37

@SE_: Köszönöm a segítséget, frissítettem a bejegyzést. Nem tudom, milyen volt a felhozatal az adott partyn, mindenesetre a Lenke néni mögötti falfirkán mi hónapokig röhögtünk. :)

SE_ 2011.09.16. 07:58:22

@MrD: Szívesen. "...meg ahova lököm is..." tényleg hatalmas, Gibson követte el. :) A party amúgy jó volt és a felhozatal is, mi alapvetően két hibát követünk el. Az egyik, hogy a hangminőség igen gyatra volt, a másik, hogy ott helyben fejeztük be a demót így feliratozni nem maradt időnk. Sajnos a közönség szinte semmit nem hallott belőle az alapvetően elég mélyre beállított hangcuccon keresztül. A leadott szavazatokból Tomcat számolta ki a 4. helyezést, mert ő is kíváncsi volt rá, amúgy csak 1-3. helyezésig hirdettek eredményt, szerintem ezért nem is találtál róla semmit.
süti beállítások módosítása