Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Oldalak

Facebook

Fluor Vs Rammstein

2011.07.28. 14:20 :: MrD

Nyaralás közben ért a sokk, meghallottam Fluor Tomi legújabb gyöngyszemét. Őszintén szólva, nem igazán rajongok Fluor munkásságáért de nem tudtam nem észrevenni a párhuzamot a Rammstein, Pussy című számával.

Bár műfajilag a két előadó messzebb nem is állhatna egymástól, a mondanivaló ugyanaz. Aki nem hiszi, nézze csak meg az alábbi videót. Az új Fluor dal gyakorlatilag egy Pussy light...

VIGYÁZAT! Pornográf tartalom következik. Ha nem múltál el 18 éves, ne kattints a lejátszás gombra! Én szóltam...

Egyébként nem igazán tudom hova tenni az egész Fluor jelenséget. Az az igazság, hogy nem egy embert ismerek aki fiatalon hasonló dalokat produkált. Annak idején ezeken marha jókat röhögtünk a haverokkal - kínunkban - de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ilyen számokért tömegek fognak rajongani. Bár abban a világban ahol a Gumimaciból sláger lehetett nem is értem, min vagyok meglepődve. :D

Ezek után mindenesetre remélem, hogy idővel rivaldafénybe kerül majd például egy-két klasszikus Poko vagy B&P Studio dal is. ;) (Ha valakinek esetleg meglenne Pokotól a "Te vagy az életem" klippje, ne szégyellje belinkelni...)

Elnézve az alábbi videóra adott reakciókat úgy érzem, talán van még remény a civilizációnk számára... :)

Klikk IDE ha látni szeretnéd a videóhoz érkezett hozzászólásokat is.

Szólj hozzá!

Címkék: rammstein fluor tomi poko b&p studio

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyifaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr493107126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása