Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Oldalak

Facebook

Lamer rovat: A végső megoldás: Windows 95

2011.09.26. 04:00 :: MrD

Ismét egy Amiga demó következik. A demót az Extasy nevű csapat készítette és 1996-ban mutatták be a Cache partyn. Sajnos a helyezésről nincsenek információim. A csapat klasszikus A Bolygó neve: Halál (Aliens) című filmhez készített saját szinkront.

Ma már, mikor pár ezer Ft-ért vehetünk tuner kártyát és felvehetjük a számítógépünkkel az esti filmet - és akkor még a többi képrögzítő cuccról még nem is beszéltem -, nem tűnhet nagy számnak a technikai kivitelezés de vegyük figyelembe, hogy a 90-es évek közepe felé járunk. Ekkoriban kezdtek terjedni az mpg1-es videók. Bár az Amiga hardvere sok szempontból fejlettebb volt az IBM kompatibilis gépekénél, a videó lejátszás azért már megviselte a több éves hardvert. Úgy kellett tehát átalakítani a videót, hogy az egy viszonylag alapfelszereltségű Amigán is lejátszható legyen. A kis felbontás és a különös színvilág ennek a folyamatnak az eredménye. Az eredmény viszont magáért beszélt, egy 14 Mhz-es processzorral szerelt Amiga 1200-as is probléma nélkül le tudta játszani a demót. Természetesen ez az alkotás is a Scala segítségével lett összerakva.

Szólj hozzá!

Címkék: extasy amiga aliens scala lamer demó a végső megoldás windows 95 cache96 a bolygó neve halál

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyifaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr413164572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása